Домашня нутелла смачніша за магазинну
Вона виходить значно смачнішою, кориснішою і дешевшою
Домашню нутеллу можна намазати на булочку, подавати до чаю з млинцями або вафлями — це неймовірно смачно
Пропонуємо вам рецепт цього чудового ласоща, яке обожнюють і діти, і дорослі. Приготувавши його один раз, ви більше не захочете купувати магазинну нутеллу. Ця паста смакуватиме з булочками, млинцями, вафлями чи навіть просто ложкою.
Як приготувати домашню нутеллу
Необхідні інгредієнти:
200 мл молока
1,5 столові ложки борошна
200 г цукру
2 столові ложки какао
1 столова ложка вершкового масла
3 столові ложки меленого волоського горіха
Покроковий процес приготування:
У першу чергу закип’ятіть молоко з вершковим маслом.
У окремій ємності змішайте борошно, какао та цукор.
Поступово додавайте цю суміш до молока, що кипить, постійно помішуючи. Варіть ще 10 хвилин.
Після цього зніміть з плити й залиште охолоджуватись.
Додайте мелені волоські горіхи, ретельно перемішайте і поставте у холодильник.
Смачного!
89