Домашня нутелла смачніша за магазинну

Вона виходить значно смачнішою, кориснішою і дешевшою

Домашню нутеллу можна намазати на булочку, подавати до чаю з млинцями або вафлями — це неймовірно смачно

Пропонуємо вам рецепт цього чудового ласоща, яке обожнюють і діти, і дорослі. Приготувавши його один раз, ви більше не захочете купувати магазинну нутеллу. Ця паста смакуватиме з булочками, млинцями, вафлями чи навіть просто ложкою.

Як приготувати домашню нутеллу

Необхідні інгредієнти:

200 мл молока
1,5 столові ложки борошна
200 г цукру
2 столові ложки какао
1 столова ложка вершкового масла
3 столові ложки меленого волоського горіха

Покроковий процес приготування:

У першу чергу закип’ятіть молоко з вершковим маслом.
У окремій ємності змішайте борошно, какао та цукор.
Поступово додавайте цю суміш до молока, що кипить, постійно помішуючи. Варіть ще 10 хвилин.
Після цього зніміть з плити й залиште охолоджуватись.
Додайте мелені волоські горіхи, ретельно перемішайте і поставте у холодильник.

Смачного!

89